Make My Homepage
مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم: سكوت خواص در برابر هتاكي روز عاشورا بي‌معنا است چاپ ایمیل
چهارشنبه, 09 دی 1388 14:30
تصويرمديركل اوقاف و امور خيريه استان قم از سكوت برخي خواص نسبت به هتاكي برخي فرقه‌ها در روز عاشورا انتقاد كرد. حجت‌الاسلام والمسلمين غلامرضا ناظمي با اشاره به هتك حرمت به مقدسات ديني و امام حسين(ع) در روز عاشورا گفت: امروزه كساني در دنيا زندگي مي‌كنند كه هيچ ديني ندارند اما درروز عاشوراي حسيني به احترام اين روز تمامي كارها و فعاليت‌هاي خود را كنار گذاشته و حتي در مراسم‌هاي عزاداري شيعيان نيز شركت مي‌كنند.
وي ادامه داد: متاسفانه در روز عاشورا كساني در مقابل امام حسين(ع) صف‌آرايي كردند كه آشنا با فرهنگ حسيني بودند و ادعاي تبعيت از اسلام را دارند.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم با بيان اينكه تمامي حركات واقدامات اخير توسط ايادي خارجي برنامه‌ريزي شده بود گفت: دشمنان نظام احساس كرده‌اند
با اين اقدامات ناشيانه خود مي‌توانند مردم را از نظام دور كنند، بلكه بايد بدانند تمام مردم ايران تنها چند فريب خورده كه به خيابان‌ها آمدند، نيستند.
وي اظهارداشت: خيانت‌ها و جسارت‌ها به نظام از ابتدا بوده‌ است اما كسي در روز عاشورا اقدام به چنين كاري نكرده بود كه اين قابل تامل نبوده و بايد
مسئولان قضايي با هتاكان برخورد كنند.
حجت‌الاسلام ناظمي با اشاره به سكوت برخي خواص گفت: سكوت در اين زمان ديگر هيچ معنايي نمي‌تواند داشته باشد و بايد با هتاكان مقابله شود.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم اظهارداشت: كسي كه در روز عاشوراهلهله كنان به خيابان‌ها مي‌آيد از نسل يزيد است و قصد او تنها ضربه زدن به نظام
اسلامي است.
وي افزود: بايد قوه قضائيه وارد عمل شده تا با دستگيري اين هتاكان و سران فتنه مرهمي بر قلب شيعيان بگذارد.

منبع:روابط عمومي اداره كل اوقاف و امور خيريه
 
اخبار استان مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم: سكوت خواص در برابر هتاكي روز عاشورا بي‌معنا است
© 2012. welcome to Qom portal. WWW.QOMPORTAL.IR