Make My Homepage
مسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد استان قم: سند چشم‌انداز دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي مساجد قم تدوين مي‌شود چاپ ایمیل
چهارشنبه, 19 اسفند 1388 12:29
تصويرمسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد استان قم از تدوين سند چشم‌انداز اين كانون‌ها به منظور انسجام هر چه بيشتر فعاليت‌هاي فرهنگي در مساجد خبر داد. حجت‌الاسلام سعيد روحاني سه‌شنبه شب در همايش سالروز تاسيس دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد كه در تالار قدس مدرسه عالي امام خميني قم برگزار شد، به تشريح گزارشي از عملكرد دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي ـ هنري مساجد استان قم پرداخت و اظهارداشت: سامان‌بخشي به چارت تشكيلاتي و شرح وظايف دبيرخانه در خردادماه امسال صورت گرفت.
وي از افزايش تعداد نيروهاي دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري استان قم از هفت به 19 نفر خبر داد و گفت: تمام تلاش ما اين است كه بتوانيم فعاليت‌هاي خوب و مثمر ثمري را به اعضاي كانون‌ها ارائه دهيم.
مسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي ـ هنري مساجد استان قم با اشاره به تدوين سند چشم‌انداز دبيرخانه كانون‌هاي مساجد گفت: در حال حاضر اين اقدام در حال انجام است تا فعاليت‌هاي فرهنگي بهتر و با انسجام بيشتر انجام شود.
وي كسب رتبه نخست دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد قم در بين تمام دستگاه‌هاي استان در زمينه نوجوانان و جوانان را مورد تاكيد قرار داد و افزود: اين رتبه ارزشمند در سايه تلاش‌ و فعاليت‌هاي همكاران ما در دبيرخانه و همچنين كانون‌هاي فرهنگي و هنري قم به دست آمد.
حجت‌الاسلام روحاني از افزايش كانون‌هاي فرهنگي ـ هنري مساجد استان قم خبر داد و گفت: در خرداد ماه 102 كانون تشكيل شده بود كه اين تعداد با وجود تمام مشكلاتي كه ما در راه تشكيل اين كانون‌ها داريم، هم‌اكنون به 170 كانون رسيده است.
وي همچنين افزايش كيفيت فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: در اين راستا كوشيده‌ايم با تشكيل گروه‌هاي آموزشي، دوره‌هاي آموزشي ويژه مديران، معاونان آموزشي كانون‌ها، ائمه جماعات و... برگزار كنيم.
مسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد استان قم ارتباط با اهل بيت(ع) را ضمانت ماندگاري كارهاي فرهنگي ـ هنري عنوان كرد و اظهارداشت: تلاش كرديم كه اين ارتباط را در فعاليت‌هاي كانون‌ها برقرار كنيم.
وي نگاه مسئولان استان به فعاليت‌هاي كانون‌هاي فرهنگي ـ هنري مساجد را مثبت ارزيابي كرد و گفت: وقتي نگاه مسئولان مثبت باشد، فعاليت‌هاي كانون‌ها رونق بيشتري پيدا مي‌كند.
حجت‌الاسلام روحاني با تاكيد بر ضرورت توجه به پژوهش و فعاليت‌هاي هنري در كانون‌هاي مساجد تصريح كرد: با وجود اينكه قم در اين زمينه‌ها داراي ظرفيت‌هاي خوبي است، اما كانون‌هاي فرهنگي مساجد هنوز نتوانسته‌اند جايگاه واقعي خود را در اين زمينه به دست بياورند.
وي با بيان اينكه در زمينه پژوهش و فعاليت‌هاي هنري اقدامات گسترده‌اي را در كانون‌هاي فرهنگي مساجد آغاز كرده‌ايم، اظهار داشت: در بحث هنري تلاش مي‌كنيم تعامل و ارتباط با هنرمندان بيشتر شود و بچه‌هاي مسجد بيشتر با هنر آشنايي بيشتري پيدا كنند و هنرمندان نيز در بحث‌هاي عقيدتي بيشتر وارد شوند.
مسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد استان قم در ادامه اظهار داشت: با توجه به ظرفيت‌هاي قم ستاد عالي كانون‌هاي فرهنگي ـ هنري مساجد كشور در سال آينده نگاه ويژه‌اي به قم براي بهره‌‌گيري از اين ظرفيت‌ها خواهد داشت.
وي با تاكيد بر ايجاد شبكه واحد ارتباطي بين مساجد خاطرنشان كرد: در همين راستا تلاش مي‌كنيم تا كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد را به رايانه مجهز كنيم و بچه‌هاي مسجد هر چه بيشتر به فضاي اينترنت وارد شوند.
حجت‌الاسلام روحاني در پايان با بيان اينكه كار فرهنگي كار تك نفره نيست،گفت: هر كس به اندازه خود مسئول است و وظيفه دارد، به فعاليت‌هاي فرهنگي كمك كند.

منبع:خبرگزاري فارس
 
اخبار استان مسئول دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد استان قم: سند چشم‌انداز دبيرخانه كانون‌هاي فرهنگي مساجد قم تدوين مي‌شود
© 2012. welcome to Qom portal. WWW.QOMPORTAL.IR